16 enero 2007

ei! que sembla que serà nen

És un tema que encara no havia comentat, però a tothom sembla preocupar-li molt el tema del sexe del baby. 'Quin nom li posareu si és nen?, i si és nena', bé segur que és nen.....' És una de les frases que més he sentit últimament. Tothom dóna per fet que serà nen, i bé, de fet nosaltres també, tot i que sincerament, ens és força igual quin sexe tingui la criatura. Ara per ara, només és un petit alien asexuat.

La Nat ha canviat de ginecòleg, deixem al dtor. Gomez per anar amb un que pertany a un equip de molta anomenada. Sincerament em sap una mica greu, ja li havia agafat carinyo a l'abuelito' però bé, què hi farem, si la mami ha d'estar més tranquil.la, la mami mana.

Bé doncs, el fet és que ahir tenia visita amb el nou ginecòleg i en va quedar molt contenta. Dic que en va quedar, pq jo em vaig perdre la primera visita per motius de feina.... encara no ha nascut i ja prioritzo la feina per sobre la pobre criatura, quina mena de pare seré (dramatisme del bo).

Resumint, a la eco d'ahir el nou metge va intuïr el que sembla que se'n podria anomenar 'polla' del nostre baby. Per tant, amb un 70% de probabilitats sembla que tindrem un bebè del gènere masculí!!!!!!!!!!! Això ens suposa un problema, ja que el 90% dels possibles noms que teniem pensats son de noi.

O sigui que obrim el concurs de sel.lección de noms de la criatura!!!!

Envieu un sms al 5566 seguit d'un dels següents noms:

  1. Otto / Ot
  2. Biel
  3. Lluc
  4. Nil
  5. altres

La opció més votada serà el nom del nostre futur fill. Això sí!!! el cost del missatge serà de 2 € per sms i si al final resulta que és nena no reembolsem els diners, que els bugaboos estàn molt cars!!!!!!!!!!

Per a tots aquells amics curts de pasta..... amb un comentari opinant ja en tenim prou.

PD: Peret, sembla que encara podrem fer una parelleta .... t'imagines uns nets ... Gómez Esteve..... joajaoaojaojajo

1 comentario:

nat dijo...

Aqui parla la mare de la criatura, i ja comencem a no posar-nos d'acord amb els noms, la votació està entre els següents:
- Ot
- Lluc
- Teo
- Biel

el tema de Nil no està consensuat...

Un petonet