17 febrero 2007

dissabte de pluja a barcelona

Avui és un d'aquells dissabtes dels que en podríem dir diumenge. Tot el dia que plou i tan sols hem sortit al carrer a comprar un moment.
La foto d'avui té un perquè, primer per demostrar que també hi plou a Barcelona. Ja fa temps que cau ni una gota per aquestes contrades i realment feia falta, però, calia que fós el dissabte en el que tenia pensat torna a jugar a futbol una estona dp de la meva lesió de turmell!!!. Un costum que tinc dsd que tenia 16 anys, és anar a jugar tots els dissabtes a futbol sala a la pista de la Garriga. Sempre hi ha coneguts i fem un partidet (que consti que hi ha nivell i no em refereixo a mi). El segon motiu de la fotografia és per tal de mostrar públicament les nostres plantes. Són les primeres que ens aguanten més d'una setmana, i aquestes ja fa mesos que les tenim.

Canvio de tema, avui tenim un sopar amb la gent de itinera (www.itineraplus.com), els nostres amics que es dediquen a organitzar visites guiades per la ciutat. Aquest sopar és dels que podria tenir un titular 'Últim sopar com a pre-pares', ja que el Pere i la Marta estan a punt de tenir la Emma i dp vindrem nosaltres amb en Teo. Sembla mentida, però per a mi és important, és d'aquelles fites importants que marquen les etapes de la vida (potser m'he passat una mica ara).

No hay comentarios: