02 febrero 2007

aprensions

El proper dilluns fem l'amniocentesis. Aquesta cosa amb nom impronunciable, consisteix en una proba mèdica destinada a detectar possibles 'errors' de formació en el fetus.

Mira que ja era aprensiu amb tot el relacionat amb els metges, però cada vegada m'hi estic tornant més. Hi ha moltes coses que em fan remoure l'estomac, i una d'elles és imaginar-me com li clavaran una agulla a la Nat per treure-li líquid amniòtic. Sempre que hi penso me'n recordo de l'escena de Pulp Fiction on el John Travolta li clava l'agulla d'adrenalina al cor de la Uma Thurman, quin mal!
Aquesta proba té una cosa bona però, i és que definitivament la tortuga asexuada passarà a tenir un sexe definit. És a dir, o la tortuga passarà a ser en Teo o, qui sap, potser haurem de pensar un nom femení.


Així doncs, el fet és que dilluns al migdia li fan la 'punxadeta' a la nat i acte seguit s'ha de passar dos dies sense moure's del llit.

Anava a adjuntar una foto del que representa, però només de veure-la m'ha entrat un calfred intens i prefereixo no fer-vos passar pel mateix tràngol. Per això, millor aquesta













No hay comentarios: