25 febrero 2007

Reunions d'escala

Sé que no té res a veure amb el Teo, però com això és una espècie de diari sobre els meus pensaments i reflexions, que espero que algun dia li serveixin per conèixer una mica al seu pare, tant hi fa.

La qüestió d'avui fa referència a l'increïble món de les comunitats de veïns i derivats. Aquest any, dsd febrer del 2006, el mateix que escriu és el president de la comunitat. Vaig ser escollit per majoria, però no me'n sento especialment orgullós. Primer pq no és una passió dedicar hores i temps a signar rebuts de factures inflades, buscar pressupostos per obres i per barallar-me amb l'inútil de l'administrador que és una mica sòmines. Bé, això ho comento pq el proper dia 1 de març tenim la reunió anual de l'escala, i com a president, m'ha tocat la gran feina de penjar uns paperets en llocs visibles de l'escala on es convoca als veïns a assistir-hi. En aquestes fulles s’hi llegeix, entre d'altres mandangues:
‘Primera convocatòria a les 19:30 i segona convocatòria a les 20:00’

Però a veure, que algú m’ho expliqui pq cada any és la mateixa historia i no ho entenc. Quin sentit té fer dues convocatòries a una mateixa reunió quan els assistents son les mateixes persones i no és que es repeteixi la reunió sinó que no comença fins a la segona convocatòria. És que conviden a un piscolabis entre la primera i la segona, es fan pactes secrets entre els veïns de cara a les votacions dels pressupostos com al parlament, o potser per les votacions de cara a la propera investidura de president? Sincerament, ho veig una fotesa. Evidentment, no penso assistir fins a les vuit, o sigui que seguiré sense esbrinar què passa durant aquesta misteriosa mitja hora i si tot va bé, seré substituït al càrrec, que ja n’he tingut prou d’aquesta experiència vital

No hay comentarios: